Мотори за гаражни врати

Sommer N550

Безшумен мотор за вашата гаражна врата, со 5 годишна гаранција. Вклучени два далечински управувачи. Можност за повеќе далечински управувачи. Погоден за сегментна врата со максимална ширина 4500mm и висина 2600mm. Вграден механизам за идентификација на отпор, со кој ако вратата при затворање наиде на отпор (колата не сте ја внеле целосно во гаражата) , се стопира и се отвора.

Sommer N800

Безшумен мотор за вашата гаражна врата, со 5 годишна гаранција. Вклучени два далечински управувачи. Можност за повеќе далечински управувачи. Погоден за сегментна врата со максимална ширина 5500mm и висина до 3400mm. Вграден механизам за идентификација на отпор, со кој ако вратата при затворање наиде на отпор (колата не сте ја внеле целосно во гаражата) , се стопира и се отвора.

Giga Sedo

Безшумен мотор за вашата ИНДУСТРИСКА гаражна врата, со 5 годишна гаранција. Вклучени два далечински управувачи. Можност за повеќе далечински управувачи. Наменет за индустриска употреба. За гаражни врати со максимални димензии 6000mm х 6000mm. Вклучени механизми за заштита - фото ќелии кои при мал притисок го стопираат управувањето на моторот.