Наши производи

Квалитетот пред се!

За нас


Политоп ДООЕЛ - Скопје

Специјализирани за изработка на украсни панели, гаражни врати и комарници како и ред друг услуги, ние сме компанија која сигурно чекори напред, нудејки: сигурност, квалитет, дизајн каков што само може да се замисли. Тоа што најмногу ја краси нашата компанија е посветеноста во самата работа и навременото завршување на сите обрвски со цел нашите клиенти да бидат потполно задоволни.

Изминативе 12 години, ни се уште поголем мотив за да продолжиме со одличната работа. Од самиот почеток па до денес, успеавме да ја прошириме нашата листа на клиенти во Македонија и надвор од неа. Тоа само ни го докажува нашиот професионализам.
Мотото на нашата фирма е: КВАЛИТЕТОТ ПРЕД СЕ!
Нашите соработници се едни од најдобрите во европа, ако не и во светот. Нашата успешност, мораме да ја поделиме со нив, да не постоеа, немаше да можеме да го нудиме моменталниот квалитет.
Тоа што ни е пред се, КВАЛИТЕТ, прави нашата компанија да бележи успеси и да ги зголемува своите успеси, како компанија која котира високо кога станува збор за конкурентноста.